Het leven is 10% wat je overkomt, 90% hoe je erop reageert

Je werk goed doen in onze snel veranderende wereld en werkomgeving vraagt veel van je. Coaching kan je hierbij helpen. Een professionele coach die resultaten boekt met jou of met jouw medewerker(s). Die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Die transparant is en met wie het plezierig samenwerken is. Voorbeelden van vraagstukken waar ik je bij kan helpen zijn:

  • Krachtiger, doelgerichter en meer ontspannen functioneren, communiceren, samenwerken en/of leidinggeven?
  • Onbalans tussen werk en privé?
  • Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
  • Loopbaancoaching: Zit je al een tijd in je huidige functie en ben je niet meer tevreden? Wil je nagaan wat een mogelijke nieuwe stap in je carrière is?

Coaching is gericht op ontwikkeling en daar hoort verantwoordelijkheid nemen bij. Mijn lijfspreuk is dan ook: “Het leven is 10% wat je overkomt, 90% hoe je erop reageert”. En bij die 90% wil ik je graag helpen! Oplossingsgericht, met humor, gevoel en daadkracht. In een aantal gesprekken proberen we helder te krijgen waar je kennis en talenten liggen en hoe je die het beste kunt benutten. Tegelijkertijd wil ik je graag laten inzien wat er allemaal al wel goed gaat in je leven. Want wie op de goede dingen let, is optimistischer en tevredener en ervaart minder stress.

Een effectieve methode om je coachtraject te starten is het doen van de ACT®-meting, een unieke talententest die jouw talenten en verborgen groei zichtbaar maakt.
Daarnaast ben ik opgeleid in het toepassen van Mindfulness in coaching en in familieopstellingen.

Het eerste intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Doel van dit gesprek is om je coachingsvraag helder te krijgen en om kennis te maken. Coaching is persoonlijk en ik vind het daarom belangrijk dat we allebei het idee hebben dat ik de aangewezen persoon ben om jou te coachen. Daarnaast maken we een inschatting van het aantal gesprekken dat nodig is voor jouw coachingsvraag.