Het leven is 10% wat je overkomt, 90% hoe je erop reageert

Je werk goed doen in onze snel veranderende wereld en werkomgeving vraagt veel van je. Coaching kan je hierbij helpen. Een professionele coach die resultaten boekt met jou of met jouw medewerker(s). Die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Die transparant is en met wie het plezierig samenwerken is.

Heb je:

  • Twijfels over de volgende stap in je carrière?
  • Ondersteuning nodig bij ontslag of een outplacement?
  • Behoefte aan een klankbord?
  • Behoefte aan nieuwe inspiratie in je huidige baan?
  • Vragen over een carrièreswitch?
  • Vragen over (persoonlijk) leiderschap?

Dan kan coaching jou verder helpen. Coaching is gericht op ontwikkeling en daar hoort verantwoordelijkheid nemen bij. Mijn lijfspreuk is dan ook: “Het leven is 10% wat je overkomt, 90% hoe je erop reageert”. En bij die 90% wil ik je graag helpen. Oplossingsgericht, met humor, gevoel en daadkracht.

Het eerste intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Doel van dit gesprek is om je coachingsvraag helder te krijgen en om kennis te maken. Coaching is persoonlijk en ik vind het daarom belangrijk dat we allebei het idee hebben dat ik de aangewezen persoon ben om jou te coachen. Daarna leggen we jouw coachingsvraag vast. Deze dient als uitgangspunt van het coachingstraject. Dit kunnen vragen zijn over je toekomstige loopbaan, maar ook vragen die te maken hebben met (persoonlijk) leiderschap, werk-privé balans, kwaliteiten en valkuilen. Ik help je om je eigen ontwikkeling beter vorm te geven. In dit proces zal ik vragen stellen, spiegelen, confronteren, meedenken, af en toe een theoretische context schetsen en waar nodig huiswerkopdrachten mee geven. In 5-7 gesprekken proberen we helder te krijgen waar je kennis en talenten liggen en hoe je die het beste kunt benutten. Tegelijkertijd wil ik je graag laten inzien wat er allemaal al wel goed gaat in je leven. Want wie op de goede dingen let, is optimistischer en tevredener en ervaart minder stress.