Karina Nieland: coach en trainerAls betrokken en gedreven coach, trainer, HR-generalist en manager kan ik putten uit een werkervaring van bijna 20 jaar in het bedrijfsleven. Direct na mijn afgeronde studie bedrijfskunde ben ik gestart in het bedrijfsleven. Ik heb verschillende leidinggevende functies vervuld in de financiële wereld en weet daardoor voor welke uitdagingen organisaties en medewerkers staan.

Ik coach en begeleid mensen en organisaties bij het verwezenlijken van hun ambities en om hen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik zie dat mensen groeien en weer in hun kracht komen te staan. Het coachen en ontwikkelen van mensen loopt dan ook als een rode draad door mijn leven.

Ik richt mij op het bedrijfsbelang met aandacht voor het individu. Ik ben daarbij proactief, doel- en resultaatgericht, analytisch en sensitief. Ik heb snel overzicht en beschik over een hands-on mentaliteit. Zo haal ik het beste in iedereen naar boven en komen er goede oplossingen tot stand.
Zie voor meer informatie mijn LinkedIn profiel.

Ik ben als gecertificeerd (loopbaan-)coach aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) EMCC (European Mentoring & Coaching Council) en Noloc (Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals).

 

nobco       EMCC       noloc